keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Lävärit

Moi

Kauheeta kun iski paniikki kun muistin, ettei tänne tosiaan oo kukaan kirjottanu aikoihin!! Onneks Sisko kirjotti sentäs ja muistutti tän blogin olemassa olosta!! No,, enhän mä tän olemassa oloo ollut unohtanut mut joskus elämässä on aikoja että on muuta.. Mä meinaan oon rakastunut <3 <3<3 Mut ei siitä nyt vielä enempää, en viide kirjottaa hänestä vielä paljosti, JOS vaikka suhteestamme ei tuu mitään.. Toki jo nyt ollaan yhhdessä, mutta ainahan suhteen alku aika on hankalaa aikaa, ns. on/off. :)) Joka sinänsä on kyllä jännää aikaa!!!

Mutta ajattelinpa avata täällä keskustelua lävistyksistä, kun viimeks tatuointi aihe niin herätti keskustelua mikä on hyvä asia!!


Mitä ajattelette noista lävistyksistä ja läväreistä yli päänsä?
Mun mielestä niissä ei oo mitään järkeä. kauheet tulehdusriskit eikä ne ees oo nättejä.
Onko se sit kaunista kun on naama täynnä lävistyksiä??
Esim. toi alin kuva. Ei tuollainen pääse töihin minnekään, ikävä kyllä :( ei sais syrjiä, mutta en
minä ainakaan palkkaa ihmistä jolla on naama täynnä reikiä..
Ja kyllähän tuollainen määrä reikiä on jo terveysriski, myös kanssaihmisille, ei tiedä mitä seurauksia tuollaisista on esim. hygieniaa vaativissa työtehtävissä.
Mitä mieltä te olette? Rumia vai nättejä? Ottakaa te kantaa keillä on paljon lävistyksiä. Onko ihmisten kohtelu teitä kohtaan muuttunut lävistysten ottamien jälkeen entä onko töitä riittänyt lävistyksistä huolimatta?

Huh. Kirjotin tän aika nopeeta, sori kirjotusvirheet :)
- Titta -
4 kommenttia:

  1. nohuhhuh tota alinta:o En ite kyllä aatellu hankkia noi paljoo lävistyksii, Ku halluun vaa kielee ja kulmaan.Ja nenässä oikeella on pieni timantti, Ja korvissa kummassaki kaks reikää.. Enemmän kuitenki laitan korvii, Varmaa kielee vielä joskus mut en kyllä ainakaa noi paljoo ok noila!:D ja venytyksetki on rumii, Saa vaa korvan roikkumaa ihan hirveen näkösesti:s

    VastaaPoista
  2. Joo...aika kauheen näköstä. Itelläni ei oo, kun korvissa. Ehkä se on sit niin, et jokainen tyylillään...

    VastaaPoista
  3. En ottas noin paljoo... Ehka voisin ottaa jonku pari lavarii mut en sen enempaa.

    VastaaPoista