maanantai 13. joulukuuta 2010

Kynsi asiaa!

Moikka taas rakkaat lukijat! :)(: Syysmasennus alkaa helpottaa, niin jaksaa taas kirjoittaa.. onneks on lunta!! En varmaan jaksais ollenkaan, jos ois vaan kamalan pimeää ja sateista.

Mutta oon ostanut viime aikoina ihan kauheesti uusia kynsilakkoja. Myös sellaisen yhden missä on hopeisia hileitä ja niitä voi laittaa lakattujen kynsien päälle. Mitä mieltä ootte glitteristä yli päätään? Mä en ole oikein osannut päättää - hottis vai nottis - mutta nyt kyllä kallistun glitterin suuntaan! :-) ehdottomasti!

Mutta tässä merkinnässä haluan pohtia pastelleja. Tässä on kuvat mun ja Pirjon kynsistä. Pirtsun on noi siniset ja mun punaset..
Voi vitsit kun mun kone on niin hidas niin näiden kuvienkin lataaminen kestää ihan kauheen kauan!

Mutta siis juteltiin Pirjon kans näistä kynsistä. Ei ihan oltu varmoja, miten hyvin toi vaaleensininen toimii. Mitä mieltä ootte? Toimiiko?
Toi punanen on taas sellanen kestosuosikki joka ei ikinä petä. :-)


Hyvää viikkoa!

Sisko


PS: Kuule Titta, en kyllä yhtään suuttunu vaikka mua vähän ”haukuitkin” ;-) mut oot oikeessa.. rautatabletit voisi olla hyvä juttu!!

2 kommenttia:

 1. Moi!!!!

  minkä ikäsii te ootte?? mä en saa meikata ku äitin mukaan oon liia nnuori (12 jo!!!) :((((( mut mä meikkaan kyl salaa mun paras kaveri elina tuo meikkei kouluun ni meikkaan siel sitten salaa ja pesen meikit pois ennen kuin meen takas kotiin!! :DDD

  mä tykkään tosi paljon sun kynsi lakoista varasinki toi sinine on tosi nätti!!!1 toi puannenki on tosi näti sävyne!!!


  terveisin Myry Mustaparta (ku merirosvot on nii siistei <3 <3 <3 <3)

  PS mikä on url????

  VastaaPoista
 2. No Moikka Myry! :-)

  Kiva kun kirjoitit meille!! Mut oikeesti ehkä 12 v on liian nuori meikkaan?? tai siis pitää olla lapsuus tiedätkö. ei kannata kiirehtiä suotta myry! :-)

  mut jos oikeest haluut, niin pitää tehdä nii ku sydän sanoo! mut kokeile hei sellast ihan kevyttä päivä meikkiä ehkä sun äiti ei huomaa sitä. sitte vähän jotain huuli kiiltoa ym ym ym.. :-) mitä mieltä oot??

  mut kiitti kynsi lakka kehuista! Ollaan kans ihan tykätty tosta sinisestä vaikka se on vähän erikoinen!

  PS url?? mikä url???

  ~$i$ko~

  VastaaPoista