tiistai 16. marraskuuta 2010

Opiskelu on rankkaa, mut onneks on tukijoukot!

Titta moi! Anteeks, kun mullakin päivittäminen on kestänyt.. Mutta on ollut koulussa aika rankkaa. Opiskelu on välillä aika rankkaa. Tuntuu ettei voimat riitä ja tulee kauheesti läksyjä jne. Millaisia kokemuksia teillä muilla on opiskelusta? Onko se rankkaa ja raskasta? Mun mielestä on.. Ainakin nyt on ollut raskasta.  

 

Onneks mun poikakaveri oli meillä tänään! Se antoi mulle voimia ja tuli sellainen olo, että vaikka on rankkaa niin onneksi on poikakaveri ja kaverit. KIITOS!!

 

Universumi, 8 planeettaa, 204 maata, 809 saarta, 7 merta, 6,6 miljardia ihmistä ja minä tapasin heistä juuri teidät. ♥♥♥

 

Katsottiin poikkiksen kaa yks vuokraleffa, mut en kyllä muista sen nimee.. Mut se oli hyvä! Harmi vaan poikkiksen piti lähtee aikasin kotiin, kun sillä on aikanen herätys aamulla. No mutta oli silti kiva nähdä ja oli hauska jutella pitkästä aikaa poikakaverin kanssa kunnolla. :)

Lauantaina laivalle!!! Ootan sitä tosi innolla. Haluun ainakin mennä Tax Freehen ja haistella siellä hajuvesiä. Ihanaa, että Sisko ja Pirjo lähtee mukaan, niiden kaa on aina tosi kiva jutella ja eihän sitä tiedä, mitä hauskaa me keksitään siellä laivalla. :) Ehkä päästään tanssiinkin, kun siellä on se disco. Tanssiminen on kivaa, varsinkin jos on hyvää musiikkia mitä tanssii!


 

Koska tän blogin idea on puhua kauneudesta niin tossa kuva mun kauneudenhoitotarvikkeista. Hoitoaine, shampoo ja suihkugeeli! Ne on ns. halpaa merkkiä, mutta voin kertoa että yhtä hyvin toimii kuin esim. kampaamosta ostetut tai Body shopin suihkugeelit. Hinta vaan on halvempi.. Suosittelen :)

Ajattelin pistää laivalle tän mekon:

 Myyjä. H&M

Koko: 34

Hinta: 29,95 €

Mitä sanotte, sopiva laivalle vai ei?

 

-TITTA-

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti